Home Theater
Straattheater
Speellijst
Over Ennadien
Reacties  Workshops ContactNederlands    English

logo.jpgOver Ennadien

Ennadien is poppenspeelster. En niet zo maar een. Met haar metgezellen is zij 25 jaar geleden letterlijk uit de kast gekomen; het figurentheater werd geboren. Haar spel speels, haar zelfgemaakte poppen, van muis tot giraf, van baby tot soldaat, ontroerend en verbeeldend. Een voorstelling van Ennadien is even wegdromen. En nadien…

Ennadien werkt samen met Micha Burm, die zij heeft opgeleid. Micha's kunst is de poppen zo te manipuleren dat ze... ja, dat ze echt leven! Woorden gebruikt Micha liever niet: hij laat de poppen spreken. Ennadiens regisseur is op dit moment Luk de Bruyker. De treffend gekozen muziek wordt speciaal gecomponeerd door Harrie Herfst.

Naast het figurentheater is er een stichting met als doel figurentheater te steunen in al zijn verscheidenheid: www.stichtingprompt.nl. Prompt is door de belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat schenkingen aan deze stichting fiscaal aftrekbaar zijn. Kijk voor meer informatie over  op de site van de Belastingdienst. Draag jij het figurentheater ook een warm hart toe? Maak dan een gift over op NL77RABO0302930736 t.n.v. de Stichting Prompt. Namens de poppen alvast hartelijk dank!


Ennadien
Poppen
Ennadien en Micha